Showbiz

Srpske zvijezde nekad i sad

Da li ste nekada naletjeli na fotografiju neke srpske pjevačice i jedva je prepoznali? Razumijemo vas. Sve one sada izgledaju skoro pa savršeno, ali kakve su bile nekad? Mi zaista ne znamo kolika je zasluga plastičnih hirurga i koliko su njihove “zlatne” ruke uticale na poboljšanje izgleda, ali fotografije su pred vama, pa vi sami procijenite!

Ceca

Najveća folk diva u Srbiji bila je pravi cvetak zanovetak na početku muzičke karijere, baš kao što kaže i njen prvi singl. Sem što je muzički pravac malo prilagodila trendovima, znatno je promijenila i stil oblačenja, ali je uvijek bila u skladu sa svojim ponašaljem. Što se fan baze tiče, ona nastavlja da raste iz godine u godinu.

Jelena Karleuša

Čini se da je pop diva Jelena Karleuša još od prvih dana u muzičkim vodama pratila modne trendove. Iako je njen prvi album bio u folk maniru, godinama je evoluirala u pop divu sa mega hitovima i specifičnim scenskim nastupom o kome se priča van granica Srbije, zbog čega ne čudi što njen rad prate i inostrani mediji, ali i poznate ličnosti širom svijeta.

Seka Aleksić

Možda pjevačica koja je najviše avansovala na ovoj listi jeste upravo Seka Aleksić. Kada se pojavila na muzičkoj sceni, nije imala ni stil ni pravac kada je njen izgled u pitanju. Nakon višegodišnje borbe sa kilogramom, tokom koje je mijenjala i svoj stil, pjevačica je uz pomoć savjetnika našla modni izraz koji joj odlično pristaje.

Lepa Brena

Kraljica folk muzike i kiča, Lepa Brena ne odustaje od izgleda koji je furala na početku svoje karijere. Šljokice, perje, mnogo boja pa sve to zajedno – kod Brene sve to može, ali njoj to i pristaje jer – jedna je Brena.

Emina Jahović

Za razliku od mnogih koleginica, koje su pretjerale sa odlaskom kod plastičnog hirurga, Emina Jahović na sebi je izmijenila samo ono što je smatrala neophodnim. Iako konturisanjem postiže drugačiji oblik lica od željenog, pjevačica ne krije da je imala korekciju nosa. Što se njene muzike tiče, mijenjala se uz trendove, ali ih i postavljala, kao što je slučaj sa albumom Dalje iz 2018. godine.

Dara Bubamara

Novosadski zvrk, kako su je zvali na početku karijere, ne biste mogli da povežete sa Darom Bubamarom kakvu znamo danas – provokativno i često oskudno odjevena, na početku karijere bila je kao svaka druga djevojčica, nasmijana u mnogo boja i uvijek vesela na sceni.

Goga Sekulić

Vjerujemo da bi Goga Sekulić uništila ovu fotografiju zauvijek, da može. Plava zalizana kosa i stav misice, uz blagi osmijeh uopšte ne odaju utisak da je riječ o samouvjerenoj ženi, kao što je to slučaj danas. Bujnije poprsje i lice bez mladeža opisuju folkerku, koja je u međuvremenu postala daleko poznatija na muzičkoj sceni.

Severina

Na prvi pogled, čini se da hrvatskoj pjevačici godine ne mogu ništa. Njen zaštitni znak, osmijeh i humor, svih ovih godina pratili su je gdje god da krene. Iako mnogi tvrde da joj je popularnost porastla nakon što je u javnost procurio njen privatni video snimak, ona suvereno drži titulu jedne od najvoljenijih regionalnih pjevačica. Njen stil posebno je evoluirao sa evolucijom društvenih mreža, gdje je veoma aktivna.

Goca Tržan

Devedesetih je stekla popularnost kao dio grupe TAP 011, koja ovih dana često nastupa zajedno na raznim događajima. Ipak, Goca Tržan do sada je ostala jedna od rijetkih pjevačica koja svoj izgled nije mijenjala odlaskom kod plastičnog hirurga. Njene crte lica ostale su iste, a jedino sa čime je eksperimentisala je frizura. Od brinete do plavuše, imala je i kratku i dužu kosu…

Send this to a friend