Showbiz

Za ovom Podgoričankom i Bosankama uzdišu muškarci širom svijeta

tamara1

Prelijepa brineta, unikatnog stila, na Instagramu poznatija kao troublemaker­_tb, je Tamara Bulatović, koja nas svojim fotografijama na društvenim mrežama,na samo njoj svojstven način, obara s nogu. Ova 25-godišnja djevojka je apsolvent na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

tamara5

U slobodno vrijeme putuje, a kako kaže najdraže joj je provoditi vrijeme sa prijateljima i svojim psom. Osim toga, ova ljepotica se odlično snalazi i u kuhinji. Nije tajna da voli da se slika, ne bavi se time profesionalno, već sve to smatra zabavom.

Ines Helene je šveđanka bosanskohercegovačkog porijekla, koja mnoge muškarce širom svijeta dovodi do ludila.

O njoj se piše i redovno prati na društvenim mrežama. Ima samo 25 godina, a izgleda kao bomba, govori četiri jezika, a nakon raskida sa momkom njen život se potpuno promijenio.

ines1
ines2

Studirala je fakultet za finansije u Londonu.

ines3

Mostarka Mia Kozo nije poput ostalih djevojaka na društvenim mrežama. Ona osvaja jednostavnošću i slatkoćom. Studentkinja je Fakulteta informacijskih tehnologija u Mostaru.

mia1

Ima svoj lifestyle blog, a već nakon nekoliko mjeseci ostvaruje saradnju sa svjetskim brendovima, reklamirajući njihove najnovije proizvode. Ona jasno govori da za stil nije potrebno mnogo novca.

Pametna, mlada, lijepa i prirodna…šta još reći osim klik na “follow” na Instagramu miakozo i uživajte.

mia2

Send this to a friend