Showbiz otvoreno o izazovima roditeljstva

Zdravko Čolić: Za ćerke sam slavan tek kada im drugarice traže karte za koncert

Zdravko Čolić je jedna od rijetkih zvijezda na ovim prostorima koja tokom višedecenijske karijere nije nimalo izubila svoj sjaj. Godinima je samo učvrstio svoj status najveće zvijezde, što je i dokazao krajem prošle godine sa šest rasprodatih koncerata u “Štark Areni” čime je oborio sve rekorde. Slavni pjevač uživa u roditeljstvu, ali ne krije da su u današnje vrijeme izazovi sve veći.

Njegova starija ćerka Una prošle godine proslavila je 18. rođendan, a mlađa nasljednica Lara ima pet godina manje.

“Svako vrijeme ima svoje vrijednosti. Jako je teško danas upravljati djecom, sve je teže… Moja žena malo više, ja ne mogu biti strog, jednostavno, prema ženskoj djeci pogotovo ne mogu imati tu oštrinu, tvoja su djeca, pa si onda popustljiv. Žena mi zamjera što ja nemam oštar stav kao ona, prirodno, kako rastemo, kako one rastu tako će se stvari i mijenjati”, rekao je Zdravko za emisiju “Ekskluzivno”, koji kaže da njegove ćerke nisu opterećene time što im je otac zvijezda, ali da su toga svjesne tek onda kada im drugarice traže karte za koncert.

“Onda moja djeca, pogotovo mlađa ćerka, skontaju da je njihov tata ipak neka fora, nije to onaj tata koji sjedi tu. Ima toga, ali to je u momentima samo kad drugi insistiraju da se nešto dešava oko mene”, rekao je Zdravko kroz osmijeh.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Gogi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gogi
Gost
Gogi

Pametne cerke

Send this to a friend