Društvo Na sjednici Senata UCG saopšteno

Nepotpuni izvještaji o radovima Bečića i Lakićević Đuranović

Izvještaji Komisija o radovima lidera Demokratske Crne Gore Alekse Bečića i profesorke na Pravnom fakultetu Bojane Lakićević Đuranović su vraćeni na dopunu zbog nepotpunosti, saopšteno je iz Univerziteta Crne Gore.

U pitanju su izvještaji Komisije za sprovođenje postupka za utvrđivanje plagijata i stručnu provjeru autentičnosti magistarske teze

Kako piše u saopštenju UCG, na današnjoj sjednici Senata je utvrđeno da se izvještaj o radu Lakićević Đuranovič vrati zbog nepotpunosti, jer je izostao zaključak da li se u radnjamastiču elementi bića plagijata.

“Senat je imao u vidu da je i u sličnim slučajevima zbog nepotpunosti izvještaja postupao na isti način. Komisiji je određen rok od sedam radnih dana da dopuni Izvještaj i dostavi ga Senatu. Senat je, između ostalog, konstatovao da je došlo do povrede tajnosti postupka, shodno članu 102 stav 3 Statuta UCG, kojim je predviđeno da se saznanja i informacije prikupljene u toku postupka smatraju povjerljivim do njegovog okončanja, jer je Izvještaj javno objavljen u medijima prije sjednice Senata, odnosno donošenja odluke po prijedlogu za pokretanje postupka u ovom predmetu”, piše u saopštenju.

U predmetu utvrđivanja autentičnosti magistarske teze Bečića konstatovano je da Komisija, kojoj je vraćen izvještaj, nije postupila po Odluci Senata, te joj je određen rok od 30 dana da dopuni Izvještaj i dostavi ga Senatu na postupak i odlučivanje.

15

avatar
1000
10
5
0
 
15
BeliDanijelaVidojeVavidPravi građanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danijela
Gost
Danijela

E vala koliko su ovu gospođu prozivali I razvlačili po medijima kao da je uradila ne znam što. A maloga Blečka ne pominju u ovom kontekstu iako se zna da je Plagijator. Dajte, ostavite ovu ženu vise na miru a pozabavite se dotičnim likom. Umislio da je Vinston Čerčil glavom I bradom.

Mojeimr
Gost
Mojeimr

Ovo je kao spojivo?

Jež
Gost
Jež

Vi, kao da ste se zavjerili da mi ne objavljujete komentare.

Vidoje
Gost
Vidoje

Ne objavljuju ni meni. Ne može to da imamo sopstveno mišljenje. Već samo DPS mišljenje

Beli
Gost
Beli

Koliko primijetih ovdje je vise komentara, porilično malicioznih I uvredljivih koji su usmjereni prema vladajućoj partiji tako da ne znam o čemu pričaš.

Lola
Gost
Lola

A koliko je ambasadorka u Italiji prepisala?

Gruna Stramen
Gost
Gruna Stramen

dobra riba ova đurovićka

Vale
Gost
Vale

Aleksa novi Pajović. DPS agent.

Asprilja
Gost
Asprilja

Aleksa,nije problem što si prepisao već što su te uhvatili.

Svetac
Gost
Svetac

Xaxaxaxaxa…šok od sistema, tuga od države

Misi
Gost
Misi

Ajde po malo u Srbiju, tamo teče med i mlijeko

Vavid
Gost
Vavid

A što se vataš sve za Srbiju, takvi kso ti nam i prodaju izbore za 50,00€

Prč
Gost
Prč

Cijelom senatu bih uruci odkaze.sprdate se tu sa cijelom drzav jel mesto plagijat il nije.eto tako dijeliye i doktorate kad ne znate sto je plagijat kako znate sto je doktorat ako ne znate jel nesto sto je 97% prepisano plagijat

Slavko
Gost
Slavko

Djuranovicka je 98,5% rada prepisala, a Becicu je magistratura davno priznata, posto do vas vijesti stizu sa zakasnjenjem od par mjeseci…

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Ne bi aljexa što ljukavio, nema šanse. No su ga napalji, greote. E kuku. Gljumac majkin.

Send this to a friend