Politika

Do slobode: Podijeljeni u grupe ne možemo ništa, zajedno možemo sve

Vjerujući da smo svi posvećeni istom cilju, pozvaćemo naše članove da uvijek budu na svakom protestnom skupu koji organizuje Odupri se ili bilo ko drugi. Podijeljeni u grupe, posvađani zbog simpatija prema ovoj ili onoj partiji ili pojedincu ne možemo ništa. Zajedno možemo sve, saopštili su danas iz pokreta Do slobode.

<<<Pokret Odupri se-97.000: Knežević je od početka pokušavao da preuzme proteste<<<

<<<Knežević: Džemo je zaboravio da sam podržavao proteste<<<

Kako su istakli, neće polemisati preko medija sa Organizacionim odborom pokreta Odupri se.

“Smatramo da samo svi zajedno možemo natjerati uzurpatore vlasti na slobodne izbore, koji će biti prelomna tačka demokratskih promjena, slamanja režima i odlaska prve familije. Ubijeđeni smo da je svaki čovjek važan, svako udruženje, svaki antirežimski politički subjekt, uključujući i one koji su bili ili su i dalje u DPS-u, ali su poslije afere Koverta shvatili da Crna Gora nema budućnost ako počiva na korupciji, kriminalu, strahu, reketiranju i nasilju”, naveli su u pokretu Do slobode.

Tvrde da je takvih mnogo, te da oni, zajedno sa svima koji godinama iskazuju otpor, čine snagu koja će Crnoj Gori donijeti slobodu.

“Niko nema pravo da se u ovom času rukovodi sujetom ili mržnjom prema onima do sebe, zato što su bili sa ovom ili onom partijom. Trenutak u kojem se Crna Gora nalazi, a koji je preloman za njenu budućnost, suviše je važan i kod svakog dobronamjernog izaziva osjećaj dužnosti na otpor i razmontiranje mafiokratskog sistema. Nakon toga će biti moguć luksuz političkog, ideološkog i ličnog nadmetanja. Ako ne istrajemo na iskazivanju bunta na ulici, sistem će nastaviti još više da truje, pljačka, otima, zavodi strah i besramne laži inauguriše u jedinu istinu”, poručili su iz pokreta Do slobode.

74

avatar
1000
68
6
0
 
67
čekicvrkutOmarSigmaPravi građanin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
cvrkut
Gost
cvrkut

Ovo moze samo na nasim prostorima da se desva, covjeka drzava potrazuje zbog vise milionskih prevara, a on organizuje proteste iz Londona onako iz fotelje…..

Omar
Gost
Omar

HAHAHHAHAHAHAHHAHAH pa zasto je onda Dusko Knezevic pobjegao kad zajedno mozemo sve? Zato sto je kriv djeco moja, zato sto pokusava da svoja nedjela i svoju nelegalno stecenu imovinu sacuva tako sto ce nas da koristi kao stit odbrane.

čeki
Gost
čeki

Omar, svi će oni doći na red, samo jednog po jednog. Prvo lomija, pa duleta- jednog, pa duleta-drugog, itd. Treba iskoristiti njihov raskol kako bi se lakše savladali.

Sigma
Gost
Sigma

Ovo je bruka, sta se od ovoga naroda uradi. Nezna se ko je veca olos, ili ovi na vlasti, ili ove opozicione partije. Pi sram vas sve bilo…

Danko
Gost
Danko

Pa ovo je cudo! Pokret ovaj, pokret onaj!!! Nadajmo se , kad do sad nije da ce makar sad se narod pitat OKLE TOLIKE PARE?????!!!!!

bele starke
Gost
bele starke

Sramota dje zivim kad vidim da postoje ljudi dovoljno maloumni da idu da slusaju nekakvoga dzemala,becica ili dikeja

kukuruz
Gost
kukuruz

Kakva je ovo politicka kataklizma u crnoj gori pa dodjosmo na to da nam pired toliko opozicionih partija protestvuje grupa nvo aktivista sa jedne i odbjegli tajkun sa druge strane

vinjak
Gost
vinjak

Pa je kontraprotest ujedinjujuce resenje ? Zanio se dk previse ,on se sfvarno nada da bi mogao on da bude predsjednik ili ministar sto je presmijesno

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Dulence britanija je prodala asanza a ne tebe ,no oni ni ne znaju ko si ti pa mozda i misle da si neki bitan igrac

pizza majstor
Gost
pizza majstor

Otkazuje li se protest ako DK bude uhapsen? 😀

Egzodus
Gost
Egzodus

E ovo samo kod nas moze,u parlamentu plagijator i teroristi a lice sa interpolove potjernice organizuje proteste

kontraš
Gost
kontraš

Ja i dalje ne kapiram poentu protestvovanja ako niko ne ide na protest ?

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ovi se makar ne odupiru na bicikla ali imam osjecaj da ce jos vecu glupost smislit

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Koja je ovo sprdnja od protesta brate mili,kako je krenulo svako ce svoj protest napravit

Kaktus
Gost
Kaktus

Glavmo da DK ima oara da organizuje svoj protest ali nema da isplati radnike

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Dzemo voli dzem,a pod dzem mislim na pare koje je dobijao od DKa

Send this to a friend