Politika

Vlada će pratiti dešavanja u Kotoru

Vlada Crne Gore se upoznala sa Informacijom o stanju u opštini Kotor i novim okolnostima da je odbornička većina održala sjednicu, izglasala nepovjerenje dosadašnjoj predsjednici Skupštine opštine Dragici Perović i odredila v.d. predsjednika do izbora predsjednika SO Željka Avramovića.

<<<Smijenjena predsjednica SO Kotor Dragica Perović<<<

“Vlada će i dalje pratiti razvoj dešavanja u Opštini Kotor radi ostvarenja prava građana na lokalnu samoupravu i u skladu sa tim preduzimati aktivnosti”, saopštili su iz Vlade.

Podsjećamo, nova skupštinska većina u Kotoru koju čine DPS, SD, LP, HGI i odbornica Bruna Lončarević smijenila je danas Dragicu Perović.

<<<Prostorije opštine u Kotoru i dalje zatvorene, o smjeni Perović u hotelu<<<

Nova skupštinska većina je održala sjednicu nakon skandaloznih dešavanja i odluke Dragice Perović da zapečati vrata SO, zamijeni brave, i ne dozvoli ulazak zaposlenima, ali i činjenice da je predsjednik Opštine Vladimir Jokić zapečati dokumentaciju kako bi se obezbijedio u slučaju da ponovo bude smijenjen sa te funkcije.

<<<MJU: Jokić i Perović grubo krše zakon<<<

Perović je, inače, zakazala sjednicu lokalnog parlamenta za 10. jul na kojoj bi se raspravljalo o njenoj smjeni.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotoranin89
Gost
Kotoranin89

Banana drzava,DPS i Vlada su prekrsili zakon i Ustav,o tome ni rijeci u medijima,nego samo napadate Jokica.Ne volim ga nesto posebno,al sve je radio u skladu sa zakonom i dobro je potkovan sto se toga tice,sto ne mogu reci za neke nase prethodne gradonacelnike/ce…

Slavko
Gost
Slavko

Zamislite sjednicu koja se odrzava u kaficu i odlucuje se o buducnosti Kotora. To samo DPS moze, toliko i brinu o Kotoru… samo svoje dzepove da napune dok nam se grad davi u smecu.

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Praticete desavanja,e jadne drzave.Da nije Dps u pitanju bila bi danas prinudna uprava.Priznati onaj cirkus danas,sramota.

Send this to a friend