Fudbal

Petković: I vrhunski golmani prave greške, izgubili smo bezveze

Njegova greška direktno je uticala na rezultat, ali Danijelu Petkoviću ne treba ništa zamjerati. Loše je procijenio putanju lopte poslije neugodnog šuta Cukudeana, što je dovelo do poraza Crne Gore od Rumunije minimalnim rezultatom.

Bilo je evidentno da mu je teško pao poraz pred domaćim navijačima.

“Opet smo ušli lošije u meč. Nismo igrali kako treba. Kada je bilo potrebno da mirno završimo poluvrijeme, desio se moj kiks i sigurno da je ekipi bilo teško da to prebrodi. Ipak, u nastavku smo imali prilike, taj penal koji nismo iskoristili i ostalo je na tome da smo izgubili meč dosta bezveze”, rekao je Petković.

Situacija kod odlučujućeg gola u 44. minutu?

“To je moj posao, dio mog života, zahtjevno je. Teško je objasniti taj momenat, šta se desilo …jednostavno mi je lopta iskliznula. Žao mi je zbog publike što smo ovako izgubili. Ostaje mi da radim što bolje”, kazao je Petković.

Ostao si pribran u nastavku?!

“I vrhunski golmani prave greške. Suština je da se to zaboravi i ostane fokus do kraja utakmice, da se da sve od sebe”, dodao je naš čuvar mreže.

Liga nacija će se arhivirati, Crna Gora se okreće kvalifikacijama kako bi se domogla Evropskog šampionata.

“Čekaćemo rivale u grupi. Nadam se da ćemo napokon biti kompletni i da ćemo moći da zaprijetimo nekome. Da odradimo najbolje moguće što je do nas”, zaključio je Petković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG1
Gost
CG1

Ja lično, ne zamijeram ovom momku ništa za gol, jer je prije svega dobar covjek pa golman, klasicni profesionalac, treba zamjeriti onima koje necu da imenujem koji igraju za grb kao za slogu iz krtola, pojedini igraci trebaju da skinu dres i da daju nekome ko ce se boriti za grb !!!

Tuski
Gost
Tuski

Pojma nemaju,bolje neka idu u skolu baleta nego sto fudbala igraju,dok je krajncar bio igralisu strasno,a sad tumba nek iskrivi obrvu i nek sjedi kuci.

marius
Gost
marius

Ne treba Petkovicu nista zamjerit. Ovakve greske se desavaju, i sastavni su dio fudbala. Petkovic je dobar golman, i to je nebrojeno puta dokazao nastupajuci za reprezentaciju. Mnogo srece u nastavku karijere !

BG-PG
Gost
BG-PG

Jahahahhahahaahahhahah,kakav bidon!!!!

gost
Gost
gost

Ovo je Jankoviceva greska, a ne Petkoviceva. Po onakvom vremenu i terenu, ko moze da ga krivi sto mu je lopta iskliznula. I prije i nakon toga, imao je sjajnih odbrana (ponavljam, u veoma teskim uslovima za igru).

Ax122
Gost
Ax122

Da tebe dado nije bilo primili bi mi jos dva tri gola zato samo glavu gore…pravi poznavaoci fudbala ne bi krivili tebe za gol nego jankovica jer smo zbog njegove nonsalancije dosli do tog suta iz kog smo primili gol

OCC2
Gost
OCC2

Dobar golman. Ovo mu je prva greska, zaista neshvatljiva, ali desava se i najboljima. I Ljorisu se desila gora u finalu SP-a… Cini mi se da je mentalno jak i da ga nije mnogo destabilizovala, jer je kasnije odlicno branio. Glavu gore…

Tijana
Gost
Tijana

Daje izjavu kao da je izgubio 50 centi, a ne bitnu utakmicu i to ajd da je jedna izgubljena, pa i da LUPI da je bzv izgubljena…
Bolje da je ćutao.

Dddd
Gost
Dddd

To bi sjajno bilo. Novinar ga pita nesto, on cuti… Ajde bjezi tamo, idi heklaj.

Ax122
Gost
Ax122

Bilje i ti tiky da nisi nista pisala pametnija bi ispala vjeruj mi…….nisam muski sovinista ali ako nesto ne podnosim to je kad zene pisu ili pricaju o fudbalu i politici

Tijana
Gost
Tijana

Politika me ne zanima, ali neki sportovi da. Većina vas nije razumela šta sam htela da kažem… Nisam rekla da je on loš golman zbog te greške, niti da je on kriv za porazE, već da ne gube slučajno nego mnogo toga ne štima u reprezentaciji i da mu zato izjava o “slučajno” izgubljenoj utakmici nije na mestu. To što… Više »

PG_man
Gost
PG_man

Aj ne mlati, prvo utakmica nije bila mnogo bitna, drugo momak brani odlično čitave kvalifikacije, treće svakom se golmanu desi jednom ovako nešto, e sad što se njemu desilo u dresu reprezentacije pa smo svi viđeli. Samo naprijed majstore, sve najbolje u karijeri, da te zdravlje posluži i ne obaziri se na komentare sitnih duša koje jedva čekaju da se… Više »

Send this to a friend